Deze site maakt gebruik van een heel mooi flash menu!
Hiervoor heeft u een flash plugin nodig,
als u dit bericht ziet is de juiste plugin niet geinstalleerd.
De flash plugin is gratis te downloaden van www.macromedia.com
tekstschrijven
Er is maar één eerste indruk; daarom is een goede tekst die de juiste sfeer van uw bedrijf raakt zo essentieel. Zincs verzorgt graag allerhande teksten voor haar opdrachtgevers zoals persberichten, folders, magazines, mailings, brochures en nieuwsbrieven. Treffend, doelgericht en op maat gesneden. Een goede tekst geeft de professionaliteit van uw organisatie weer en is daarom altijd een juiste investering in succes.
mediaproducties
Op uw mediaproducties wilt u trots zijn, het is uw visitekaartje. Zincs realiseert graag het hele traject voor u van creatief concept tot eindproduct. Voor brochures, personeelsbladen, nieuwsbrieven, catalogi, magazines en digitale uitingen. Samen met onze toeleveranciers zoals ontwerpers, fotografen en drukkers verzorgt Zincs kwalitatief hoogstaande mediaproducties waar u trots op kunt zijn. Altijd.
persactiviteiten
Het vrijmaken van mensen binnen organisaties is vaak het struikelblok voor een goed perstraject. Het is immers een tijdrovende bezigheid. Een goede relatie met de media is echter voor veel bedrijven en organisaties van groot belang.
Zincs neemt het met plezier allemaal voor u uit handen. Van de opbouw van adresbestanden, het schrijven en versturen van persberichten, het geven van persinterviews tot het organiseren van persconferenties en het onderhouden van goede persrelaties. Een goed perstraject loont altijd!
evenementen & presentaties
Evenementen en andere presentatievormen (congressen, symposia, openingen, workshops etc.) genereren één-op-één communicatie met uw doelgroep. De bezoekers kunnen uw product en/of organisatie voelen, ruiken, proeven, testen en vooral beleven. Geen ander medium heeft de impact van dit één-op-één conctact. De voorbereiding, de begeleiding, maar ook de nabewerking van een dergelijke presentatie is buitengewoon arbeidsintensief. Zincs heeft de mensen, de middelen en de ervaring om u het werk uit handen te nemen. Zowel op conceptueel, inhoudelijk als op marketing en logistiek vlak.